Ture Words

"Success is not the key to happiness
Happiness is the key to success"

tisdag 30 juni 2009





Igår var det riktigt härligt väder ute. man ville inte gå in.


Har börjat prata om att sticka till Florida i November, Mamma, Pappa, Pierre och jag. Får se om det blir av. hade varit riktigt roligt. Hoppas på det:) Har alltid velat åka till Miami!:D Så en resa dit hade verkligen inte varit fel.


Men idag så ska jag till fissan o färga utväxten och lägga nya ännu blondare slingor:) Me like, nu under sommaren. Får se om jag ska bli mörkare till hösten. Fast jag trivs så bra i blont och har man väl färgat det mörk, så är det svårt att få till den fina blonda färgen igen. Hade gärna haft kvar den kritvita färgen jag hade när jag var liten.

Till helgen ska det festas ordentligt! På lördag är det ekebofestivalen och vi har fribiljetter som vanlig och för första året är jag 18:) Så det blir party party. Inte för att just dansband är min musikstil direkt! Men stämmningen är så härlig och det är mysigt att gå runder på festplatsen. Det är verkligen sommar när det drar igång och det är ordentligt mycket folk hemma vid oss. Roligt när något sånt här relativt stort händer 300 meter hemmifrån:)

nej, nu ska jag återgå till mina leverantörsfakturor...

1 kommentar:

  1. Vi ska dit tjejen :D fast vi har inte fribiljetter :( så mycket pengar man får lägga, men det var värt det förra året så:) Men vi ses där i alla fall:) och kul att träffa dig med i Fredags, får vi göra om:)

    SvaraRadera